17 oktober

Dagen då, skolan halv 9 började med data kunskap & uch vad tråkigt det var! Gjorde bara samma sak hela tiden. Sen hade vi lunch & allt det. Sen hade vi familje projekt. Jag & Alex har jätte lite kvar . Vi är nästan Klara! Har lärt mig sjukt mycket och ekonomi & allt mamma & pappa betalar & allt är jävligt dyrt! Satt iallafall med Bella. Vi satt & fluma o sådär! Sluta halv 3, Bella hängde med hem en stund , vi åt lite , kolla på en serie snacka & bara chilla. Vid halv 5 tog jag på mig stallkläder och så drog jag till stallet för att prov rida min kompis häst. Ska hjälpa henne på tisdagar med den. Jätte fin & trevlig ponny. Prov ridning har väll gätt bättre förr om man säger så, men han är en sjukt svår ponny ! Men kommer skriva mer om honom i ett annat inlägg. Och jag Ska självklart fortfarande ha Calle fast jag hjälper henne också! Sen när jag kom hem så hoppa jag in i ett bad. SEn åt jag & kolla på nybyggarna. Så fixa jag mig & gick och la Mig. Tänkte att jag slänger in ett blog inlägg innan jag går & sover.

Just det , har beställt hem en sak som kommer i morgon eller fredag , vad kan det vara ? Den som gissar rätt får en länk!


Kommentarer
Postat av: Chaterine

Hihi okej va kul :D

2012-10-17 @ 23:22:32
URL: http://chaterinejonsson.blogg.se
Postat av: Moa & Nelly - hästblogg

svar: okej, får kolla där då ;) ja, dem är verkligen så snygga och skönta!! :D

2012-10-18 @ 07:38:28
URL: http://ivoire.blogg.se
Postat av: ★ Ida

Sv: ja visst kan vi det :) bara inte du slutar följa mig sen haha ^^

2012-10-18 @ 15:42:11
URL: http://youknowiidaa.blogg.se
Postat av: lizette

hej, hoppas din dag har varit bra!
jag har frågestund på min blogg, klicka här och ställ någon fråga? http://lizettejjjulia.blogg.se/2012/october/fragestund.html#comment

ha det bra , kram!

2012-10-18 @ 16:26:44
URL: http://www.lizettejjjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0