hej

stan i dag med moa va niiice med min fina vän, och så träffa vi elias och oliver en liten stund.
sen drog vi och shoppa lite. sen drog vi hem till mig och typ satt utanför och snacka. sen kolla på tv så drog hon typ kvart i 8 och jag glor på tv. ska snart hoppa in i en dush och typ packa väskan och fixa tills i morgon. sen plugga maaaaaaassa sns, hatar och inte kunna saker på läxförhör. så irriterande också satt ju och plugga på engelskan i 3 timmar i går , så har vi inte det jävla förhöret idag, jag bah  tyyyp whaaata fuck !

Kommentarer
Postat av: SARA'S HEMLIGHETER

Hur väl känner du egentligen människorna runt omkring dig? Jag slår vad om att några av de människorna du träffar varje dag och tror att du känner har mörka hemligheter som de skyddar med sina liv. Jag vet, för jag har själv varit där. I min blogg skriver jag anonymt om de övergrepp, misshandel och mordhot som jag utsattes för under fem års tid - med målet att nå ut till andra som inte vågar berätta.



Hittills har jag fått kontakt med ett tiotal tjejer i samma situation som jag, men jag är övertygad om att det finns fler. Jag vill skapa en känsla av att man inte är ensam, eftersom jag själv känt så otroligt många gånger. Hjälp mig att sprida min blogg, tillsammans kan vi göra skillnad. ♡

2012-03-31 @ 08:32:08
URL: http://sarashemligheter.blogg.se/
Postat av: A N G E L I J N A

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!

2012-04-01 @ 12:09:18
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: Nadja

Åh vilken mysig blogg! kolla gärna in min :)

2012-04-01 @ 17:20:03
URL: http://pagethreehundred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0