Mina favorit bloggar

 
http://juliasjostrom.com/
En Super duktig tjej, har inte läst hennes blogg så jätte länge. Men kan rekomendera stort! 
Hon & hennes ponny Katinka har tävlat upp till 120-130. Men nu rider hon storhäst.
 
http://nellieberntsson.se/
Nellieberntsson, en av sveriges största bloggar. Handlar om henne & hennes liv & ponnysen Elvis. Hon har även tävlat Sm på B-ponnyn Bellman där hon kom 5:a. 
 
http://fridarida.blogg.se/
Min fina vän Fridas blogg. En super duktig ryttare som har haft lite motgång med halta ponnysar osv. Men nu är hon i gång igen med hennes ny köpta D ponny Viggo. Än sålänge har dom tävlat upp tilll LA, men snart kommer dom vara uppe i dom högsta klasserna. Varit på 3 tävlingar, kommit placerad på 2 av dom och den 3:e precis utanför placering. En sjukt duktig tjej, som ni får se up för. Hon har även två ponnysar till, Nadja & Nemo. Också två jätte fina ponnys. Kolla även Fridas nya hemsida ----> http://fridawygler.se
 
http://carlssonpataket.se/
Hon har en super fin gullig liten ponny, cabi. Men han är just nu till salu. Så till er som letar C ponny så är han sjukt fin liten ponny! En duktig ryttare, som har en jätte fin blogg! 
 
http://isabellanilsson.se/
En tjej som har två hästar. En D-ponny Becki och en stor häst Miro. Båda två är super fina ponnys/hästar. Med Becki tror jag hon har kommit till Sm med och med miro i 130-135 klasser. Super duktig ryttare! 
 
 
 
Detta är bloggar jag läser dagligen, tycker att dom är väldigt bra & kan rekomendera dem. Mest häst bloggar men ändå. Bara för det är en häst blogg så kan det handla om andra grejer också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0